Menü Bezárás

Emberi erőforrás gazdálkodás, pályaválasztás

Kedves olvasóm, régi mondás, de mind a mai napig érvényes, hogy megfelelő helyre megfelelő embert. Egy vállalkozás életében kulcsfontosságú, hogy megfelelő emberekkel, megfelelő ösztönzéssel és a vállalkozás érdekeit előmozdító teljesítményértékelési rendszerrel rendelkezzen. Ezek miatt nem elhanyagolható kérdés, hogy kiket veszünk fel alkalmazottnak, milyen bérezési rendszert alkalmazunk és hogyan mérjük a teljesítményüket. A sikeresség egyik kulcseleme az ember, a legkisebb vállalkozástól kezdve egészen a nagy vállalatokig.

Ezek támogatására az alábbi szolgáltatásokat nyújtom:

 • munkakörtervezés, munkaköri leírások készítése;

 • teljesítményértékelési rendszerek kidolgozása;

 • ösztönzési rendszerek elkészítése;

 • szakszerű álláshirdetések készítése;

 • kiválasztás toborzásban tanácsadás;

 • pályaorientációs tanácsadás;

 • pályaválasztási tanácsadás;

 • létszámtervezés és létszámgazdálkodás;

 • létszámleépítéseknél támogatás és menedzsment;

 • munkaügyi hivatalokkal történő kapcsolattartás és ügyintézés.

Munkahelyi átalakítások, változásmenedzsment

 • Támogatom a döntéshozókat abban, hogy a vállalat átszervezése közben az üzleti és vállalati célok elérése érdekében stabilak maradjanak. Az alkalmazottak motivációja és teljesítménye ne essen össze.

 • Átalakítással kapcsolatos támogatás.

 • Támogatást nyújtok ügyfeleimnek jogi, könyveléssel kapcsolatos és pénzügyi kérdéseket illető döntéshozatalban, amely az átszervezésből és az átszervezés kommunikációjából ered.

 • Karrier konzultáció, gondoskodó létszámleépítés (Outplacement).

 • A program keretein belül gyakorlati tanáccsal szolgálunk a munkahelyüket elhagyóknak a munkakeresés folyamatához, valamint fejlesztjük készségeiket és képességeiket a sikeres munkalehetőségek felkutatásához és az új munka megszerzéséhez.

Munkáltatói márkaépítés és hírnév

A munkáltatói márkaépítés egy olyan stratégia, amelyet a vállalatok annak érdekében használnak, hogy magukhoz vonzzák a legnagyobb tehetségeket és szorosabb kapcsolatokat alakítsanak ki az alkalmazottak és a szervezet között. Az alkalmazottak kiválasztása és a marketing során gyűjtött tapasztalatainkat együttesen alkalmazva segítjük ügyfeleinket, hogy kiérdemeljék a legnépszerűbb munkáltatói címet.

A munkáltatói márkaépítés napjainkban a menedzsment egyik kulcsfontosságú eszközévé vált és elengedhetetlen a legtehetségesebb munkavállalók megszerzése és megtartása érdekében. Ugyan még nem széles körben elterjedt módszer, de minden olyan szervezet számára kulcsfontosságú eszköz, amely szeretne javítani a legtehetségesebb munkavállalók megszerzésének és megtartásának lehetőségein.

HR folyamatok fejlesztése, kiválasztási folyamatelemzés

Segítünk létrehozni egy olyan vállalati fejlesztési stratégiát, amely segíti maximalizálni foglalkoztatási funkciója teljesítményét. Megvizsgáljuk cégének személyzeti és a foglalkoztatási folyamatait és javaslatot teszünk teljesítmény növelésének érdekében. Az elemzés során szervezete igényeitől függően fókuszálunk a következő területekre:

A toborzás költségei;

A kiválasztási folyamat hossza;

Kiváló pályázók figyelmének felkeltésére fordított kiadások hatékonyságának növelése;

A jogi megfelelőség biztosítása a hatékonyság fokozásával párhuzamosan;

A toborzás szempontjainak összefűzése az üzleti célokkal;

A toborzás hatékonyságának mérése.

A kiválasztási folyamatelemzés eszközünk segítségével átfogó és független értékelést készítünk, amely javaslatokat ad, hogyan emelje cége hatékonyságát, növelje termelékenységét, segítse a tehetséges munkavállalók vonzását és csökkentse költségeit.

Díjszabás:

Tanácsadási óradíj: 5.000-15.000 Forint között

Minden egyéb eset egyedi elbírálás alá esik.