Menü Bezárás

Adózással kapcsolatos kérdések

Volt adóellenőrként magánszemélyek, kezdő vállalkozók, mikro- és kisvállalkozók adózással kapcsolatos kérdéseire nyújtok válaszokat. Egy-egy tanácsadás során átbeszéljük, hogy mely adózási és vállalkozási formát érdemes választani, milyen buktatói és előnyei vannak az egyes adózási formáknak. Online pénztárgéppel kapcsolatos kérdések részletes átbeszélése. Esetleges adóellenőrzésekre történő felkészítés, hogy adott helyzetben mit érdemes nyilatkozni, hogyan zajlik egy ellenőrzés, melyek azok a hasznos praktikák, amiket érdemes használni. Mi a különbség a nyilatkozat és tanúvallomás között. Milyen jogai és kötelezettségei vannak az ellenőrzöttnek, illetve mit tehet és mit nem tehet meg az adóhatósági munkatárs. Segítek méltányossági kérelmek és fellebbezések megírásában. Hiszen vannak olyan szakmai praktikák, kulcsmondatok, amelyek lényegesen megnövelik az esélyét a sikernek. Oktatásokat és korrepetálásokat is vállalok azoknak, akik ezt a terület tanulják akár közép akár felsőfokon. Vizsgákra való felkészítésben és szak- illetve évfolyamdolgozat írásában nyújtok támogatást. 

Árlista: 

  • Adózási kérdések megválaszolása: 10.000Ft/ óra, egy óra (60 perc) 
  • Beadványkészítés: 10.000 Forinttól/db, a pontos összeget kizárólag a teljes anyag áttekintését követően tudom megmondani. Ez az összeg tartalmazza az iratanyag áttekintését is. 
  • Magánszemélyeknek oktatás: 3000 Ft/óra/fő (egy tanóra 60 perc)
  • Céges oktatások díjszabása egyedi megállapodás alapján történik, amely függ a témától, az oktatandó anyagtól és az időtől.